VELIKONOČNÍ NADÍVANÉ HOLOUBĚ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZVĚŘINA / ZVĚŘINA HOLUB / 


Velikonoce jsou tady!!

INGREDIENCE: 2 holoubata, 30g másla, sůl, pepř. Nádivka: 100g uzeného bůčku, 1 cibule, 2 žloutky, 200g housky na kostičky, petrželová nať, mladé kopřivy, pepř, sůl, muškátový oříšek, 1dcl smetany. Příloha: kedlubna, mladá cuketa, mrkvička, citron, sůl, 1 lžíce francouzského másla (máslo utřené s hladkou moukou).

POSTUP PŘÍPRAVY: Uzený bůček a housky nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno. Nasekáme petrželovou nať a mladé kopřivy. Nakrájenou housku pokropíme smetanou, smícháme s bůčkem cibulkou, natěmi a vejci, osolíme a okořeníme. Touto nádivkou naplníme vykuchaná a očištěná holoubata, která jsme předem osolili a opepřili zevnitř i vně. Holoubata zašijeme a dáme péci na másle do trouby. Upečená holoubata podáváme s mladou zeleninou uvařenou v páře, osolenou a na pánvičce zadělanou máslem, utřeným s lžící hladké mouky.



VELIKONOČNÍ NADÍVANÉ HOLOUBĚ. VELIKONOČNÍ NADÍVANÉ HOLOUBĚ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1324 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz